Typetrainer voor Volwassenen in Breda

Volwassenen leren ook blind typen bij Typecursus Breda

Typetrainer voor Volwassenen

Voor oudere leerlingen (na de brugklas) en volwassenen bieden wij een aparte cursus aan genaamd Typetrainer. In 10 weken leert u blind typen met 10 vingers.

Waarom blind leren typen?

Bespaar Tijd

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen de computer. E-mailen, chatten, twitteren, verslagen typen etc. Op je werk of thuis, goed en snel kunnen typen is voor iedereen belangrijk. Het bespaart u een hoop tijd. En hoeveel tijd (en geld) gaat er bij een bedrijf niet verloren als iemand met 2 vingers moet typen! Ook als u een baan zoekt is het een pre als u blind kan typen.

Wees Efficiƫnter

U kunt niet alleen sneller typen. Uit onderzoek blijkt dat als u blind kunt typen, uw hersenen zich veel beter kunnen bezig houden met de inhoud van de tekst. U hoeft dan uw aandacht niet te richten op het vinden en typen van de letters. Aangezien er binnenkort op de middelbare scholen een begin wordt gemaakt met het online afnemen van examens, is het ook voor scholieren belangrijk om goed te kunnen typen.

Voorkom Nekklachten en RSI

Als u blind kan typen, hoeft u niet steeds naar beneden naar uw toetsenbord te kijken en kan u dus nekklachten en rugklachten voorkomen. Door een ontspannen werkhouding vermindert de stress en daarmee ook de kans op RSI. Tijdens de lessen zal hier dan ook uitvoerig aandacht aan worden besteed.

Kies Voor TypeTrainer

Met typetrainer leert u snel en op een leuke manier in 10 weken blind te typen met tien vingers. Na elke oefening ziet u de resultaten die u heeft behaald: hoeveel aanslagen en hoeveel fouten u heeft gemaakt. Als u een oefening goed heeft gedaan, kunt u doorgaan met de volgende oefening. Ook zijn er spellen waarmee u de oefeningen kunt afwisselen en de letters die u lastig vindt nog eens extra kan trainen.

Persoonlijke Begeleiding

Om blind te kunnen typen is het nodig om vaak en regelmatig te oefenen. De letters moeten geautomatiseerd worden. Regelmatig oefenen vergt enige zelfdiscipline. Daarom bieden we de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding aan. Op sommige locaties worden fysieke lessen gegeven. Als alternatief is e-coaching mogelijk. Elke week (10 weken lang) bekijkt een cursusleider van typetrainer de resultaten en zal persoonlijke feedback geven.

Start nu >>

Leer sneller en beter typen, en u heeft er uw leven lang plezier van!

Examen eisen

Voor het behalen van een typediploma gelden de volgende eisen:

  • minimaal 100 aanslagen per minuut typen.
  • maximaal 2% fout hebben.
  • met 10 vingers typen en wel met de juiste vingers.
  • niet of zeer weinig kijken.

Een certificaat wordt afgegeven als alle letters zijn geleerd, deze met de juiste vingers worden aangeslagen en er voldoende is geoefend. De cursusleider beoordeelt of er voldoende geoefend is.

Interesse? Schrijf u nu in voor een cursus. Voor locaties en tijden klikt u hier.


Copyright © 2023 | info@typecursusbreda.nl
hosting & webdesign by Allwww / MKB Webdiensten